Leuk dat je wilt weten wie ik ben!

Ik ben Gina en ik ben fulltime trouwfotograaf.

Ik haal mijn energie uit het vastleggen van liefdevolle momenten, op een pure manier.

Ik kom uit Krommenie, een dorp in Zaanstad, maar ik ben door heel Nederland te boeken en zelfs tot over de grens!   ​

 

Ik ben begonnen met fotografie in 2017, kreeg mijn eerste klant in 2018 en ben een professioneel bedrijf gestart in 2019.

Ik ben enorm dankbaar dat ik fulltime werkzaam mag zijn als fotograaf, want dat vind ik echt het leukste wat er is! 

In het dagelijks leven maak en luister ik graag muziek. Het leren van en verdiepen in nieuwe dingen vind ik heel leuk.

DSC06556.JPG

Hoe werk ik?

Je kan mij beschouwen als een vriendin die jullie bijzondere dag vast legt. Ik zorg voor een ontspannen sfeer. De herinneringen van jullie dag houden jullie voor altijd bij je en ik vind het belangrijk dat dit op een betrouwbare manier wordt vastgelegd.

Tijdens een trouwreportage focus ik mij op de spontane momenten. Mijn manier van fotograferen is dan ook grotendeels in een documentaire stijl. Ik geef emoties weer en laat je de sfeer voelen.

Ik vind het belangrijk dat we een goede klik hebben. Dat jullie een fijn gevoel hebben bij mij en dat we echt een match zijn. Graag hoor ik meer over jullie!

Ik kom graag langs, zodat we kennis kunnen maken. Dit mag bij jullie thuis, maar we kunnen ook een kopje koffie drinken in een rustig café in de buurt, net wat jullie wens is.

Jullie kunnen al je vragen aan mij stellen en dan kijken we of het klikt.

 

Stuur je mij een berichtje om een afspraak te maken?

 

Klik dan hier:

Bellen mag ook, klik dan hier:

Recensies

"Ik kan het niet anders samenvatten dan dat Gina een super goede fotografe is met oog voor detail! Ze stelt je echt op je gemak waardoor de foto’s geen gemaakt karakter krijgen.

Wat ik zelf heel belangrijk vind dat is een fotograaf aanwezig is zonder dat je het merkt en dat is ze. Na bewerking spatte de kleuren echt van de foto. Wij zouden Gina zeker aanbevelen als (bruids)fotograaf en zijn heel blij met het eindresultaat.❤️"

~Walter en Ilona

DSC02217.jpg
 
 

Contact

Bedankt!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn